Levné elektronické šipky 94.67%
26 Pro 2021

4NEJ Levné elektronické šipky

Šipky představují zábavu i regulérní sport. Na házení šipek nepotřebujete mnoho prostoru, věnovat se mu můžete i doma. Popularitě se těší v hospůdkách a různých podnicích. Tuto aktivitu můžete provozovat v kterémkoliv věku! Historie šipek sahá až do středověké Anglie! Dnes už si většina lidí pořídí verzi elektronickou. Existují dražší i levné elektronické šipky. Při výběru bereme v úvahu několik parametrů, především počet hráčů a her, nastavení displeje, zvuku, rozsah příslušenství a také cenu.

Petr Kohel 0
Dámské kolečkové brusle 94.67%
21 Lis 2021

4NEJ Dámské kolečkové brusle

Kolečkové brusle neboli in-line brusle baví malé i velké sportovce. Pokud se jedná o dospělé, hodí se pro muže i ženy napříč generacemi, každý si může vybrat přesně takové brusle, které vyhovují jeho stylu jízdy, pokročilosti i vkusu. Typy bruslí se liší stavbou boty, rámem, kolečky i cenou. Pro bruslení ve volném čase si nejspíš vyberete model pro klasické ježdění. Existují dokonce brusle určené pro pohyb na nezpevněných stezkách a lesních cestách.

Naďa Trnková 0
Závěsné hrazdy 95%
27 Říj 2021

4NEJ Závěsné hrazdy

Posilovací závěsná hrazda je ideální cvičební pomůckou pro domácí trénink horní části těla. Využijí ji všichni, kteří chtějí nabrat svalovou hmotu a posílit tělo. Zpevňuje a posiluje se díky ní horní končetiny, břišní svalstvo i zádové svalstvo. Umístit se dá do každého bytu, efektivně udržuje a zlepšuje formu.

Petr Kohel 0
Dětské boby 94.33%
12 Zář 2021

4NEJ Dětské boby

Děti milují zimní radovánky, ke kterým patří sáňky a boby. Pro nejmenší se hodí spíše sáňky s ohrádkou, ale jakmile dítko malinko odroste, už stoupá popularita bobů. Jsou lehké, snadno se ovládají a děti se s nimi na sněhu vyřádí i samy. Využijeme je na jízdu z kopce, ale i na zimní procházky, kdy potomka kousek vezeme, pokud už nezvládne jít sám.

Dagmar Mikuleczová 0
Freestyle koloběžky 93.67%
03 Srp 2021

4NEJ Freestyle koloběžky

S freestyle koloběžkami se v poslední době „roztrhl pytel“. Mezi mladými už není tak velkým hitem jezdit na skateboardech, nahrazují je tyto malé koloběžky. Freestyle koloběžky jsou oblíbené hlavně u dětí a mladých lidí, kteří se s kolobkou chtějí věnovat trikům. Neslouží tedy primárně jako dopravní prostředek, nýbrž představují sportovní načiní pro zábavu.

Petr Kohel 0
Dámské kolečkové brusle 94.67%
14 Čvc 2021

4NEJ Dámské kolečkové brusle

Kolečkové brusle neboli in-line brusle jsou oblíbeným sportovním náčiním. Není striktně důležité dodržovat rozdělení na brusle pánské a dámské, záleží na vašich preferencích. Dámské kolečkové brusle se vyrábějí i v menších velikostech, mají většinou jiné barevné ladění někdy nižší lýtkovou část. Bruslit mohou lidé každého věku a jde o populární venkovní aktivitu. Potřebujete vhodný povrch, stezku nebo ještě lépe dráhu k tomu určenou a dostatek nadšení. Samozřejmě bez bruslí to nepůjde.

Naďa Trnková 0
Rukavice na kolo 94%
19 Čvn 2021

4NEJ Rukavice na kolo

Cyklistické rukavice jsou nezbytným a funkčním doplňkem každého cyklisty. Neslouží primárně jako ochrana proti chladu, spíše ruce chrání před nepříznivými vlivy a zlepšují komfort. Minimalizují otřesy, zajišťují přilnavost k řidítkám a zvyšují ovladatelnost kola. Jsou prevencí proti otlakům a v chladnějším počasí ochrání před prochladnutím. Nosit se dají samozřejmě i při jízdě na koloběžce.

Petr Kohel 0
Elektronické šipky 94.33%
09 Čvn 2021

4NEJ Elektronické šipky

Šipky patří mezi nejoblíbenější sport po celém světě a už zdaleka nejsou jen hospodskou zábavou. U jejich hraní nepotřebujete celkovou fyzickou kondici, proto jim může propadnout snad kdokoliv. Jde o regulérní sport s přísnými pravidly, ale rovněž o volnočasovou aktivitu pro každého. Házet si můžete v hospodě, na zahradě i doma. Jako profesionální sport jsou stále oblíbenější a těší se velké pozornosti médií.

Petr Kohel 0
Jednoruční činky 94.67%
10 Kvě 2021

4NEJ Jednoruční činky

Jednoruční činky by neměly chybět v žádné domácí posilovně ani profesionálním fitness centru. Jedná se o populární nástroj pro posilování, který se těší oblibě u mužů i žen všech věkových i výkonnostních kategorií. Stačí vzít do rukou jednoruční činky a můžete začít posilovat mnoha různými způsoby. Ať už dáte přednost jakémukoliv tréninku, například silovému i full-body, budou vaším nejlepším pomocníkem. K nejpopulárnějším cvikům patří bicepsový zdvih, tricepsová extenze, mrtvý tah a posilování ramen.

Petr Kohel 0
Hrazdy na zeď 94.67%
09 Dub 2021

4NEJ Hrazdy na zeď

Hrazdy na zeď jsou skvělé na cvičení pro dospělé i děti, začátečníky i pokročilé. Umístit se dají i do té nejmenší domácnosti. Namontovat se mohou do zdi i stropu, mají vysokou nosnost. Hrazdy na zeď patří mezi oblíbené tréninkové náčiní na doma. Využijete je jako skvělého pomocníka pro posilování vlastní vahou, vyrýsujete si ramena, ruce, břicho a záda. Pokud preferujete cvičení v domácím prostředí, je to pro vás skvělý tip.

Petr Kohel 0