Šikovných přístrojů na vlasy existuje celá řada a neustále se vyvíjejí nové. Velké popularitě se těší konická kulma na vlasy. Co umí a v čem je tak speciální?

Pokud má kulma tvar souměrného válce, tvoříme za její pomoci vlny o stejném průměru po celé jejich délce. To nemusí působit přirozeně a pěkně. Naproti tomu kónický tvar kulmy je příjemnou inovací. Postupně se zužuje a vlnky se směrem od kořínků ke konečkům vlasů také zužují. Získají daleko přirozenější vzhled.

Kulma pro princeznovské lokny

Při přechodu na konickou kulmu budete potřebovat chvíli tréninku. Vyžaduje trochu šikovnosti, ale ta námaha stojí za to. Jakmile si postup zažijete, už nebudete chtít jinou. Cena konické kulmy není nijak závratná, ale princeznovské účesy, které s ní vytvoříte, vzbudí obdiv. K dispozici jsou přístroje s nejrůznějšími moderními povrchy, které redukují krepatění a další neduhy.

Než začnete vlasy natáčet, měly by být dokonale suché, jinak se teplem poškodí a účes nebude ani držet. Aplikujte na ně teplenou ochranu, abyste minimalizovali škody. Vlasy lakujte až na hotový účes.

Velký výběr konických kulem na vlasy za příznivé ceny zde

1. Kónická kulma Simply Curly ECG KE 2451

Keramická kulma ECG KE 2451 v konickém tvaru vám umožní dosáhnout luxusních spirálových loken a ušetří váš čas i peníze strávený v kadeřnickém salonu. Ať už je váš typ vlasů jakýkoliv s konickou kumou Remington z řady Simly Curly lze transformovat své vlasy do volných hedvábných kadeří či do okouzlujících spirál.

  • Barva: zlatá
  • Délka přívodního kabelu: 1,8 m
  • Hloubka: 3,4 cm
  • Hmotnost: 0,27 kg
  • Materiál: plast
  • Průměr: 2,5 cm
  • Příkon: 45 W
  • Šířka: 35 cm
  • Výška: 4 cm
  • Keramický povrch kleští
  • Kónický tvar kleští
  • Nastavení pracovní teploty: 80–230 °C
  • LED indikace teploty
  • Rychlé nahřátí na maximální teplotu
  • Kabel s otočnou koncovkou
  • Jmenovité napětí: 110–240 V, 50/60 Hz

Získej tuto kónickou kulmu za cenu od 499 Kč

Naše hodnocení

Výkon a praktičnost 9.4
Vzhled a styl 9.5
Cena 9.6
Pro vytvoření přirozeného vzhledu a objemu dokonalých vln. Jednoduchá manipulace pro dosažení profesionálního výsledku. Vhodné pro všechny typy vlasů.
9.5

2. Kulma na vlasy ProfiCare PC-HC 3049

Kulma začíná na průměru 25 mm a zúžuje se až na průměr 13 mm. Teplo je rovnoměrně rozkládáno do celé délky, rychle se zahřívá a špička je tepelně izolovaná. Pro pohodlnou manipulaci je kulma vybavena integrovanými nožičkami, takže není problém ji na nějakou chvíli odložit, aniž by spálila povrch pod sebou. Pro lepší bezpečnost je kabel tepelně odolný. Dále je kabel připevněn na kloubu otočném o 360 °.
Jednoduché ovládání zaručuje jediné tlačítko pro zapnutí nebo vypnutí a kontrolka. Napájení je 220-240 V, 50/60 Hz a výkon 25 W.

  • Barva: zlatá
  • Délka: 35 cm
  • Hmotnost: 0,39 kg
  • Materiál: nerez + plast
  • Průměr: 4 cm
  • Příkon: 25 W

Získej tuto kulmu na vlasy za cenu od 499 Kč

Naše hodnocení

Výkon a praktičnost9.4
Vzhled a styl9.4
Cena9.6
Kadeřnická kulma na lokny od značky ProfiCare je vybavena ionizační funkcí díky turmalínovému povrchu. Ten zaručuje lepší styling vlasů díky antistatickému efektu. Vlasy se nevysušují a zůstávají hladké a hebké. Kulma lze použít i na barvené vlasy nebo na vlasy, na které je aplikovaný stylingový produkt.
9.5

3. Konická kulma na vlasy Rowenta For Elite

Kónická kulma Rowenta For Elite CF3242F0 je expertkou na krásně přirozené lokny. Díky svému nepravidelnému tvaru a přesnému nastavení teploty pracuje velmi rychle a efektivně – stačí pramen vlasů namotat kolem dokola kulmy. Vytváří přirozeně vypadající lokny. Turmalínový povrch s keratinem navíc dbá o zdraví vašich kadeří, takže vlasy jsou plné života.

Kónická kulma na vlasy Rowenta For Elite KERATIN & SHINE dokáže jediným snadným a rychlým pohybem vytvořit nepravidelné lokny a vlny s přirozeným vzhledem. Povrch Keratin & Shine dodá vlasům hedvábný vzhled. Přirozené působení turmalínu, který snižuje statický náboj, přispívá k úžasnému lesku. Výsledkem jsou nádherné lokny, které dlouho vydrží.

Získej tuto konickou kulmu za cenu od 799 Kč

Naše hodnocení

Výkon a praktičnost9.5
Vzhled a styl9.5
Cena9.4
Exkluzivní povrch s keratinem a turmalínem. Přesné nastavení teploty. Otočný kabel pro pohodlné používání. Zahřátí již za 60 s. 9 stupňů teploty. Praktické závěsné poutko.
9.5

4. Kónická kulma Remington Ci95 Pearl

Jednoduchá obsluha díky LCD displeji a tlačítkům. Bezpečností pojistka ti zajistí, že se nikdy nepřehřeje a automatiky vypne. Nikdy se nepopálíš, díky studenému konci. 3 metry dlouhý kabel ti umožní jednoduchou manipulaci. Součástí je praktické žáruvzdorné pouzdro, díky němuž jej můžeš uložit okamžitě. Pětiletá záruka ti zaručuje kvalitní zpracování výrobku a okamžitou reklamaci.

Toužíte po dokonalých vlnách jako od kadeřníka? Využijte výhod profesionální kulmy na vlasy Remington CI95PEARL, nejoblíbenější kulmy na trhu. Díky zdokonalenému keramickému povrchu Ultimate se třpytem z pravých perel se tato kulma postará o lesklý a pevný účes, kterým okouzlíte každého. Kónický tvar kulmy Remington CI95PEARL umožňuje vytvořit dokonalé prstýnky i lehké plážové vlny – průměr kulmy u rukojeti začíná na 2,5 cm a postupně se směrem ke konci zmenšuje až na 1,3 cm.

Kulma Remington CI95PEARL šetří vás čas – během 30 sekund se nahřeje do vámi nastavené teploty (130 – 210°C) a vy ji tak můžete ihned využívat. Zvolená teplota se vám zobrazí na LCD displeji, po dlouhém stisknutí tlačítka mínus ji také můžete uzamknout a zamezit tak nechtěnému přepnutí.

Výrobce Remington myslel také na vaši bezpečnost, proto opatřil kulmu Remington CI95PEARL bezpečnostní pojistkou, která ji po 60 minutách nečinnosti automaticky vypne. Pohodlnou a bezpečnou manipulaci zajišťuje studený konec, ochranná rukavice a 3 metry dlouhý otočný kabel. Pro skladování kulmy poslouží praktické žáruvzdorné pouzdro. Příjemně potěší také elegantní design – černou rukojeť zdobí jemné kytičky. Na kulmu Remington CI95PEARL se vztahuje 5letá záruka.

Získej tuto konickou kulmu za cenu od 579 Kč

Naše hodnocení

Výkon a praktičnost9.5
Vzhled a styl9.5
Cena9.5
Jednoduše vytvoříš vlny jako od kadeřníka. Keramický povrch se třpytem pravých perel zaručí lesklý a pevný účes. Kónický tvar umožňuje vytvořit dokonalé prstýnky i lehké plážové vlny. Už za 30 sekund je připravena k použití, šetří tvůj čas.
9.5
Krbová kamna s teplovodním výměníkem
Předchozí recenze

4NEJ Krbová kamna s teplovodním výměníkem

Černá americká lednice
Další recenze

4NEJ Černá americká lednice

Zatím žádné komentáře

Zanechte vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *